Tietosuoja

Tietosuoja

Tuorlan Majatalo Oy:n toimipisteet, joita tämä tietosuoja koskee ovat: Tuorlan Majatalo, Helmikahvila sekä Ravintola Verkahovi.

Tuorlan Majatalo Oy:n asiakastiedot tallennetaan asiakas- ja markkinointirekisteriimme henkilötietolainsäädännön puitteissa. Tiedot säilytetään järjestelmässämme ja henkilötietoja käytetään asiakkaan informoimiseksi varattuun majoitukseen, tilaisuuteen/juhlaan tai catering-tilaukseen liittyvissä asioissa sekä markkinoinnissa.

Yhteistyökumppaneillemme (Turun Yliopisto, Tuorlan Planetaario & Observatorio ja Livia –maaseutuoppilaitos, Helmi Hotelli) luovutetaan vain kunkin tahon tarvitsemat tiedot. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, muutoin kuin edellä sanotussa tarkoituksessa ja Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Tietosuojapolitiikka
- Tutustu Tuorlan Majatalo Oy:n tietosuojapolitiikkaan tästä

Rekisteriselosteet
- Tuorlan Majatalo Oy:n asiakasrekisteri
- Tuorlan Majatalo Oy:n markkinointirekisteri

Rekisteriasiat
- Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään viiden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Rekisteröidyn oikeudet
- Oikeus pyynnöstä saada tietää mitä tietoja minusta on Tuorlan Majatalon Oy:n henkilörekisterissä
- Oikeus pyynnöstä saada oikaista omat henkilörekisteritietoni
- Oikeus pyynnöstä saada poistaa markkinointi- sekä asiakasrekisteritietoni lainsäädännön sallimissa rajoissa
- Oikeus pyynnöstä saada estää markkinointiprofiloinnin käsittely henkilötiedoissani
- Oikeus saada ilmoitus henkilötietoihini liittyvästä tietoturvaloukkauksesta

Henkilötietoja koskevat pyynnöt voit lähettää tällä yhteydenottolomakkeella.