Majoitus

Majoitustilat

Asunnot ovat pääosin ns. soluasuntoja, joissa neljää kahden hengen huonetta kohden on yhteiset peseytymis-, wc- ja keittiötilat. Keittiöissä on astiat, liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin. Keittiöissä on myös televisio.

Huoneisiin on mahdollista ottaa mukaan koira tai muu lemmikkieläin lisämaksua vastaan. Osa asunnoista on maan tasalla, osaan pitää nousta pienet portaat.

Huonehinnat/vuorokausi

1 hengen huone 60 €
2 hengen huone  75 €
3 hengen huone 90 €

Huone V3 omin mukavuuksin 80 €.

Huonehinnat sisältävät liinavaatteet ja aamiaisen. Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. 

Koiralisä 15 € / koira
 

Isommat tapahtumat, kurssit ja leirit

Tuorlan Majatalo sopii hyvin erilaisten tapahtumien pitopaikaksi. Viikonloppuisin onnistuvat kuoroharjoitukset, erilaiset kurssit ja sukutapaamiset. Kokoontumiseen järjestyy tarvittaessa lisätilaa alueella olevan ammattioppilaitoksen liikuntasalista tai auditoriosta.

Urheilijamajoitus ja ryhmäruokailut

Tuorlan Majatalo sijaitsee vanhan kartanon alueella luonnon helmassa.  Lenkkimaastot ovat hyvät ja alueelta löytyy myös kauden mukaan jalkapallokenttä tai sisäliikuntasali viime hetken treeneihin. Kokoushuoneemme ovat käytettävissä joukkuepalavereihin veloituksetta.

Majoitustiloissa on pieni keittiö, joten esimerkiksi iltapalan valmistaminen on mahdollista omatoimisesti.

Matkaa Turkuun on 13 km ja Kaarinaan 4 km. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien  päässä, 110-tien varrella.

Lähetä majoitustiedustelu